Produsul este certificat bio. Laptele de cocos inlocuieste cu brio si smantanta, din mancaruri sarate precum piure de cartofi, musaca, supe sau sosuri. Singura conditie este sa amesteci bine continutul, pentru a evita formarea cocoloaselor. Laptele de cocos, cu savoarea sa dulce, se poate combina cu toate ingredientele, insa este in mod special potrivit pentru creveti si peste, in mancarurile sarate si cu scortisoara, in cazul deserturilor. Este plin de fier si potasiu. Laptele de cocos se obtine prin procesarea miezului de cocos, fin maruntit, cu apa calda si este foarte bogat in fier, potasiu si fosfor. Este totodata o sursa de magneziu, cupru, seleniu si zinc. Toate aceste minerale sunt o adevarata binefacere pentru corpul tau, mai ales pentru frumusetea pielii si sanatatea psihica. Este bogat in acizi grasi saturati. Laptele de cocos contine cantitati considerabile de acid lauric, foarte important pentru sanatate. Acest acid gras este aproape la fel de gras ca laptele matern si are particularitatea de a se indrepta direct spre ficat, unde se transforma in energie.Ingrediente: nuca de cocos* (54%), apa.* provenienta agricultura ecologica.Valori nutritionale/100gEnergie468 kJ (112 kcal)Grasimi11 gdin care saturate9,5 gCarbohidrati2,7 gdin care zaharuri0,7 gProteine0,7 gSare<0,01 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.