Magazin Naturawl

Aparat de ras clasic, maner lemn | Pod.ish

200.00 lei

Aparat de ras clasic cu mâner de lemn de măslin asigură un ras perfect neted. Design safety razor cu pieptene închis pentru un ras deosebit de delicat. Lama poate fi înlocuită cu orice marcă de lame de bărbierit clasice – aparatul poate rezista o viață. 

Comanda

  • Mâner din lemn de măslin – rezistent la apă datorită conținutul ridicat de ulei 
  • Fabricat în Germania 
  • Include o lamă și 5 rezerve

Îngrijire: Produsul poate fi spălat cu apă și puțin săpun, apoi uscat pentru a preveni apariția petelor. Pentru a conserva cât mai bine lemnul, masează lemnul cu puțin ulei de măsline din când în când. 

Olivenholz-Erleben este un producător din Germania, care creează obiecte naturale – printre care accesorii pentru casă, produse de îngrijire, jucării pentru căței – din lemn de măslin.  

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de ras clasic, maner lemn | Pod.ish”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparat de ras clasic, maner lemn | Pod.ish
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII