Magazin Naturawl

Apa De Rozmarin Eco/Bio, 250ml | MAYAM

26.90 lei

Apa De Rozmarin Eco/Bio 250ml MAYAM

Cumpara

SKU: 1001-0.25 Categorie:

Apă de Rozmarin BIO* (rosmarinus officinalis).

Este indicată pentru curăţarea şi îngrijirea pielii, îndeosebi a tenului mixt, gras sau cu imperfecțiuni. Cu acțiune purifiantă, ajută la debarasarea pielii de impurități, este astringentă și contribuie la echilibrarea secreției de sebum.

Are efect benefic și asupra scalpului. Apa de rozmarin este o alegere potrivită pentru curățarea și îngrijirea tenului cu tendinţe acneice, a pielii cu impurități și în mod particular a tenului mixt sau gras.

În îngrijirea capilară se remarcă prin acțiunea de tonifiere, de stimulare a circulației saunguine și de purificare, cu efect benefic în caz de mătreață, scalp iritat, căderea părului. Metoda de obţinere: prin distilare din ramuri Ingrediente (INCI): rosmarinus officinalis water* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.

Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.

com Proprietăţile apei de rozmarin La ce vă poate ajuta Cum se folosește în cosmetică Păstrare: ferit de lumină şi căldură, preferabil la frigider .