Produs fara gluten (garantat producator).Ingrediente: anghinare inimi, sare, apa, acidifiant: acid citric. Anghinarea reprezinta o sursa buna de antioxidanti, fibre, calciu, fier, vitamina A si K. Extrem de apreciata si populara in antichitate, anghinarea a fost uitata si reintrodusa in Europa prin Spania, in timpul cuceririi maure. De la arabi provine si etimologia cuvantului anghinare – al karsufa a devenit spaniolul alcachofa si englezescul artichoke. Inimile de anghinare conservate au o textura fina,cremoasa si un gust aromat, usor amarui la inceput. Anghinarea se poate utiliza in sosuri, paste, salate sau savura ca atare alaturi de alte aperitive.Valori nutritionale/100 gEnergie159 kJ (38 kcal)Grasimi0,2 gdin care saturate<0,1 gGlucide6,5 gdin care zaharuri1,2 gFibre3,0 gProteine1,0 gSare0,80 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.