Magazin Naturawl

Altrient Glutathione Liposomal, 30 pliculețe | LivOn Labs

530.00 lei

Altrient Glutathione Liposomal, 30 pliculețe | LivOn Labs

Cumpara

SKU: 4b22047ee1 Categorie:

Glutationul este o puternică enzimă antioxidantă produsă în fiecare celulă din corpul nostru și este o componentă importantă a sistemului nostru de apărare.

Glutationul este produs ȋn concentrații ridicate în ficat, unde joacă un rol important în eliminarea toxinelor din corp și protejarea țesuturilor și celulelor de efectele radicalilor liberi.

În ciuda faptului că este o proteină foarte mică formată din trei aminoacizi principali (lizină, cisteina și glutamină), glutationul este un antioxidant foarte puternic și, prin urmare, este vital pentru sănătate.

Este printre cele mai eficiente substanțe folosite de celule și țesuturi în ȋntreg organismul pentru apărarea lor împotriva stresului oxidativ.

Din acest motiv, este adesea numit „Detoxifiantul Principal”. Este deosebit de activ în țesuturile care sunt cele mai sensibile la toxicitate, cum ar fi creierul, rinichii, ficatul, inima, plămânii, pielea și ochii.

Oamenii de știință sunt de acord că nivelul de glutation în celule este un indicator foarte bun al sănătății globale a celulelor și al capacității acestora de a lupta împotriva toxinelor.

Fără glutation, celulele roșii mor, celulele albe nu pot funcționa ȋn mod eficient, iar țesutul nervos se deteriorează.