Magazin Naturawl

Aerosoli fericiti – solutie cu propolis pentru copii Prisaca Transilvania – 30 ml

30.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7443_4470 Categorie:

INGREDIENTE:-extras apos de propolis, miere, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de brad, ulei volatil de portocal, ulei volatil de lamai.ACTIUNE:c. Ajuta la mentinerea rezistentei si a capacitatii de adaptare a organismului pentru sezonul rece. Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului respirator.Amestec natural de propolis, miere si uleiuri volatile.Este o combinaţie complexă de produse 100% naturale, toate cu rol terapeutic asupra căilor respiratorii.Propolisul are un foarte puternic efect antibiotic si antibacterian (propolisul extras în apă fiind singura variantă în care acesta se poate volatiliza).Pe lângă aceste două ingrediente naturale am adăugat miere şi prin intermediul uleiurilor volatile – proprietăţile a patru plante recunoscute pentru efectul lor terapeutic: lavandă, brad, portocal, lămâi.RECOMANDĂRI:-adăugaţi soluţia (nediluată) in aparatul de aerosol pentru copii (conform dozelor recomandate pe produs).*Produsul este brevetat!*Nu conţine alcool!Aburii Naturii – aerosoli propolis raceala copii.MOD ADMINISTRARE SI DOZE:INTERNCopii peste 2 ani: Cate 1 ml solutie(30 picaturi), de 2 ori pe zi. Solutia se amesteca cu cate 1 lingura de miere sau ceai si se consuma ca atare.EXTERNcopii intre 2 si 4 ani: cate 1-1,5ml (30-45 picaturi) de 3 ori pe zi;copii peste 4 ani: cate 2-2,5ml (60-75 picaturi) solutie de 3 ori pe zi.Solutia, nediluata in ser fiziologic sau alte substante, se pune in aparatul de aerosoli. Expunerea dureaza 3-5 minute. Daca solutia se termina inainte de durata prognozata, NU se suplimenteaza doza! Daca ramane solutie in aparat dupa terminarea duratei prognozate, NU se continua expunerea! Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aerosoli fericiti – solutie cu propolis pentru copii Prisaca Transilvania – 30 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aerosoli fericiti – solutie cu propolis pentru copii Prisaca Transilvania – 30 ml
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII