Magazin Naturawl

Acid Salicilic Natural BHA, 25ml | MAYAM

25.90 lei

Acid Salicilic Natural BHA, 25ml | MAYAM

Cumpara

Acid ß-hidroxi natural, activ exfoliant, antimicrobian şi antiacneic, contribuie semnificativ la regenerarea celulară și reînnoirea pielii, acţionează împotriva microbilor implicaţi în formarea acneei.

Salcia, aparţinând familiei Solanaceae și genului Salix, este o specie comună în America de Nord.

Salcia Neagră (Salix nigra), regăsită în partea de est a continentului Americii de Nord, este renumită pentru scoarţa sa striată de un maroniu închis. Scoarţa proaspătă este bogată în taninuri și substanţe precum acidul salicilic. Extractul este obţinut printr-o tehnică de infuzie apoasă din coaja proaspăt recoltată.

S-a demonstrat că acidul salicilic, ca ingredient utilizat în produse cosmetice în concentraţie de 0.5 – 2%, contribuie semnificativ la regenerarea celulară la nivelul tegumentelor.

Această regenerare celulară este însoțită de o îmbunătățire a aspectului general al pielii. Efectul de netezire duce la o reducere a liniilor fine şi a ridurilor.

Acidul salicilic este de asemenea recunoscut pentru capacitățile sale antimicrobiene şi este folosit ca un remediu pentru diverse stări patologice ale pielii.

S-a demonstrat in vitro că extractul de salcie (acidul salicilic natural, BHA) are efect antimicrobian forte.

Testele de eficacitate au arătat că extractul acţionează împotriva germenilor Staphylococcus aureus și Propionibacterium acnes, doi reprezentanţi ai florei microbiene tegumentare implicaţi în formarea acneei.

Când este adăugat la preparate cosmetice, extractul poate crește, de asemenea, proprietăţile de regenerare celulară ale produsului cosmetic respectiv.

Extractul este capabil să producă efecte similare cu cele observate la acidul salicilic sintetic, dar nu prezintă efectele secundare asociate cu acesta – în principal efectele iritative.

Extractul de salcie reprezintă alternativa de luat în calcul pentru a obține beneficiile unui acid ß-hidroxi, fără riscul unor efecte secundare cum ar fi uscarea sau iritarea pielii.

Produsul este 100% de origine vegetală, nu conţine conservanţi.

Metoda de obținere: extract din scoarţă de salcie, soluţie standardizată la 10% acid salicilic

Calitate: produs cosmetic natural

brand

Mayam

cantitate

25ml

mod-ambalare

Sticla

provenienta

USA