Pasta de dinti cu carbune activ, pentru albire

Ma impac foarte bine cu pasta de dinti cu argila, (simt dintii sper curati dupa spalare si lasa o aroma fresh); insa de 2-3 ori pe saptamana alegeam sa fac un masaj sau gargara, astfel: puneam in spatele limbii pasta de dinti, apoi desfaceam o capsula de carbune activ si puneam continutul pe varful limbii si minim 15 minute plimbam toata compozitia prin cavitatea bucala, apoi ma spalam bine-bine cu periuta de dinti.

Dupa aproximativ o luna, am vazut rezultate super bune (saptamanal fac si oil pulling, si asta ajuta); insa am ramas fara capsule vegetale de carbune activ:))).

Asa m-am decis sa fac, ca un fel de tratament, o pasta de dinti in care am incorporat direct carbunele, astfel incat sa „ma misc mai repede”.

Indicat este sa nu o inlocuiesti cu pasta de dinti, ci sa alternezi: eu fac o data aceasta pasta de dinti (care imi ajunge aproximativ o 3 saptamani), apoi revin pentru 2 ture la pasta „normala” de dinti; si tot asa.

De mentionat ca..se face totul negru in jurul tau, daca nu ai grija la prepararea si folosirea corespunzatoare a Pastei de dinti, tip tratament de albire, cu carbune activ. :))))

Pentru 50 ml. de Pasta de dinti cu carbune activ, pentru albire, ai nevoie de:

Intr-un recipient (preferabil ca nimic sa nu fie de metal), se adauga bicarbonatul, tensida si carbunele, se amesteca bine, apoi se adauga si restul ingredientelor si se amesteca iar, pana obtii o pasta omogena si asta-i tot!

Ai o pasta de dinti naturala, rapida, facuta in casa, care va protejeaza si albeste dintii!

*Bonus: vara, in loc de apa distilata, pune ulei de cocos, are mai multe proprietati grozave. ^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pasta de dinti cu carbune activ, pentru albire
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII