Simt si stiu…

Simt si stiu, acum, mai mult ca oricand ca starea de santate si de spirit iti dau o putere si o usurinta in a trai, atunci cand ea este la superlativ.
La fel de bine, te pot cobori teribil cand sunt jos si vor, cu orice pret sa te aduca acolo, cu ele; vor toata fiinta!


Puterea sta in tine, suna cliseic dar, adevarul meu e asta: niciun medicament, lucru din exterior nu te ajuta sa “te repare” sa fii tu! (sa revii la acea stare de echilibru)
Asa cum sursa din interiorul tau, te creeaza si te modifica, cum emotiile negative nespuse se somatizeaza in corp, in sinele tau, tot in interior este si rezolvare..


Doar ca pare-se ca nimeni nu ne-a educat si nu pare sa ne invete, macar sa ne de-a „hint-uri” pe unde/ce sa cautam: ni s-a inoculat ca exteriorul ne repara (medici pentru dureri fizice, psihologi pentru psihice..)


Dar cum ar fi daca, am stii si intelege, trup si suflet, ca asa cum noi ne provocam toate starile (dadada, de la agonie la extaz) tot noi, suntem si sursa de reparare/vindecare?!
Daca atunci cand gandim ceva bun, frumos despre noi, ne face sa radiem; cum ne face sa ne simtim cand avem un gand negativ si simtim ca ne dispretuim?!
E firesc sa trecem si sa experimentam toate starile caci altfel, cum am stii cum se simte viata? Cum am sti sa traim?

Naturawl nu este (numai) despre wow, cat de minunata e viata si ce roz si frumos e totul..Nu!
Este despre cat de naturawl si frumos putem vedea, cum ne putem transforma si face ceea ce este mai bine pentru noi si, implicit, pentru mediul inconjurator!

Naturawl este atunci cand accepti fiecare stare pe care o ai, fiecare moment pe care il traiesti, aici si acum, si il duci la potentialul sau maxim.. pozitiv!💕

Semneaza, o raza de soare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *