Batoane cu pudra de sfecla rosie

Timp preparare: 10 minute
Numar portii: 8 portii
Potrivit pentru: Desert, Gustare

Cand imi aduc aminte cat de „obsedata” eram de dulciuri (din pacate cele cu zahar rafinat); parca nu ma recunosc! Efectiv preferam sa nu consum mancare gatita/sarata pentru a alege un desert.

Acum, descoperind cu cata usurinta se fac dulciurile „curate” raw-vegane, de post, fara coacere; cat de satioase si nutritive sunt, zambesc! 🙂

As spune ca ingredientele de baza pentru un desert rapid si delcios sunt: curmalele, caju-ul, untul de arahide si migdale (insa desigur ca sunt muuulte altele).

Iar la fel de important ca ingredientele este calitatea lor care face diferenta. Cand spun calitate ma refer la produsele care provin din surse cat mai locale, controlate si putin (sau deloc) ambalate in plastic.

Cu bucurie spun ca nu de mult timp am descoperit o afacere locala care selecteaza, cu grija produse cat mai „curate”, vegane, fara gluten pentru pofticiosul din tine!

Este vorba despre Raftul Naturii.ro si familia minunata care se afla in spatele acestei afaceri locale; afacere care a pornit din dorinta din a-si hrani propria familie cu alimente de cat mai buna calitate si asa au ajuns sa isi creeze propriul site de unde oricine isi poate comanda produse deja atent selectionate! Minunat, asa-i?!

Revenind la reteta noastra, astazi incerc pentru prima oara acest superaliment: pudra de sfecla rosie care da o culoare absolut minunata si bieneinteles un boost de nutritie pentru organsimul nostru.

Acest desert este pe cat de bun, pe atat de rapid caci contine doar 5 ingrediente delicioase.

Pentru 8 portii de Batoane cu pudra de sfecla rosie ai nevoie de:

Preparare:

Intr-un vas pui toate ingredientele si amesteci pana se omogenizeaza. Apoi adaugi compozitia intr-un vas usor inalt si dai la congelator pentru minim 3 ore sau il poti lasa chiar pana a doua zi.

Tai desertul in cubulete, presari pudra de sfecla rosie si asta-i tot!

Sa ai pofta!

*Bonus: poti adauga si cativa fulgi de sare de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.