Cristale de fructe si legume

Ce sunt, la ce ajuta si cum le putem integra in alimentatia noastra zilnica?

Imi place sa am in jurul meu cat mai multe elemente naturale si care dauneaza cat mai putin mediului inconjurator.

Consider ca este mega importanta calitatea produselor pe care le consumam si de aici, am pornit „calatoria” mea in a consuma produse si ingrediente cat mai putin modificate si procesate.

Asa am ajuns sa descopar aceste cristale de fructe si/sau legume de la MagMaxx.

Ce sunt cristalele de fructe si legume?

Fructe si legume bio, netratate chimic, transformate in cristale care pastreaza gustul, culoarea si nutrientii, hrănindu-ne în mod natural.

Pe scurt, sunt concetrate de fructe si legume care ajung suplimente de vitamine și minerale, micro/macronutrienți biologic activi.

Datorita descompunerii lor biologice absorbtia este mult mai buna.

La ce ajuta?

Oricat de bio si organice sunt alimentele pe care le consumam, simtim ca nivelului de nutrienți sunt la o scara mai joasa, in zilele noastre.

Asadar, organismul uman are nevoie de suplimente nutritive pentru a susține nivelul de minerale și vitamine pe care, candva, le luam doar din alimentație.

Variantele sunt doua: fie suplimente alimentare; fie aceasta varianta sigur naturala de cristale!

Daca azi, potrivit ar fi sa mancam de 6 ori mai multe legume si fructe pentru a aduce aportul de vitamine necesar, cu o alimentatie sanatoasa si 1/lingura pe zi din aceste cristale, am putea fi mai in armonie (mai aproape de adevar:))).

Cum le integram in alimentatie?

Pentru a spori aportul de nutrienti naturali intr-un mod cat mai bun, simplu este sa le consumam ca atare; insa aceste cristale de fructe sunt asa de bune ca „ma ajuta” sa imbunatatesc gustul mancarii.

Pe langa faptul ca sunt super colorate si pline de nutrienti, acestea sunt si delicioase! Am spus ca sunt pline de nutrienti?! :))

Asa ca vin cu cateva recomandari simple de retete vegane nemaipomenite.

P.S.: Toate variantele de cristale din fructe si legume sunt vegane, cu exeptia unuia singur (cel cu colagen pe care eu il am-se pare ca organsimul meu mi le-a cerut).

P.S. 2: Foloseste codul NATURAWL si ai -5% reducere la orice comanda pe MagMaxx.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *